TKI

PRODAJNI INŽENIR V PRODAJI ŠP – m/ž

Prosto delovno mesto

Datum objave: 17. 11. 2023 | Prijave zbiramo do: 27. 11. 2023

PRODAJNI INŽENIR V PRODAJI ŠP (m/ž)

Opis del in nalog:

Predstavitev in prodaja izdelkov določenega programa s tehnološkega vidika. Razvoj obstoječih in novih izdelkov, sodelovanje pri poskusnih proizvodnjah, pridobivanje naročil, uvajanje izdelkov na trg, oblikovanje prodajnih cen, po potrebi organiziranje odpreme, zagotavljanje plačila kupcev ter analiza trga. Izdelovanje dokumentacije za nove izdelke. Delo na terenu in svetovanje kupcem. Ostala dela po nalogi nadrejenega. Upoštevanje varnostnih in okoljskih pravil ter dobrih praks ter skrb za urejeno delovno okolje. Izobraževanje za potrebe delovnega mesta.

Izobrazba:

161 višješolska (prejšnja), višja strokovna, 0711 Kemijsko inženirstvo in procesi

Alternativna izobrazba:

161 višješolska (prejšnja), višja strokovna, 0810 Kmetijstvo, podrobneje neopredeljeno

Delovne izkušnje:

2 leti

Vozniško dovoljenje:

B

Drugi pogoji:

Sposobnost timskega in samostojnega dela, iznajdljivost, sposobnost predvidevanja in preprečevanja napak, pozitiven odnos do dela. Nudimo delo v podjetju, ki se nenehno razvija, uvajanje v delo, izobraževanje za potrebe delovnega mesta, ugodnosti v okviru spodbujanja zdravega življenjskega sloga ( brezplačna rekreacija – bazen, košarka, tenis). Ustrezna izobrazba je inž.kemijske tehnologije, inž. agronomije. Možnost dolgoročnega sodelovanja.

Trajanje zaposlitve:

določen čas 12 mesecev

Poskusno delo:

4 meseci

Urnik dela:

Dopoldan

Način prijave:

Svojo prijavo in življenjepis lahko pošljete ali preko elektronske pošte ali preko navadne pošte. Podatki se nahajajo na dnu oglasa

Kontaktni podatki

MATEJA MAJDIČ | T: 03 6205665 | T: 040 799 513 | E: mateja.majdic@tki.si | Naslov: Za Savo 6, 1430 Hrastnik