TKI

KEMIJSKI DELAVEC V AMONIJEVIH FOSFATIH – m/ž

Prosto delovno mesto

Datum objave: 30.05.2022 | Prijave zbiramo do: 09.06.2022

KEMIJSKI DELAVEC V AMONIJEVIH FOSFATIH (m/ž)

Opis del in nalog:

Delavec opravlja dela centrifugiranja, sušenja, polnjenja in embaliranja izdelkov v proizvodnem procesu. Pri svojem delu uporablja električni ročni viličar in motorni viličar. Delo opravlja na osnovi delovnih navodil, receptur in navodil predpostavljenega delavca. Upoštevanje varnostnih in okoljskih pravil in dobrih praks ter skrb za urejeno delovno okolje. Zaželen izpit za motornega viličarja. Izobraževanje za potrebe delovnega mesta.

Izobrazba:

Osnovnošolska

Alternativna izobrazba:

srednja poklicna, Tehnika in druge ustrezne smeri

Delovne izkušnje:

Prijave kandidatov z izkušnjami imajo prednost.

Vozniško dovoljenje:

B

Drugi pogoji:

Sposobnost timskega in samostojnega dela, iznajdljivost, sposobnost predvidevanja in preprečevanja napak, pozitiven odnos do dela. Nudimo delo v stabilnem in uspešnem podjetju, uvajanje v delo, stimulativno plačilo ( nagrada za delovno uspešnost), izplačevanje dodatkov za izmensko delo.Nudimo ugodnosti v okviru spodbujanja zdravega življenjskega sloga ( brezplačna rekreacija- bazen, tenis, košarka). V poštev pridejo kandidati z izobrazbo ključavničar ali elektrikar.

Trajanje zaposlitve:

Za določen čas – doba 12 mesecev

Poskusno delo:

1 mes.

Urnik dela:

Večizmensko

Način prijave:

Svojo prijavo in življenjepis lahko pošljete ali preko elektronske pošte ali preko navadne pošte. Podatki se nahaja na dnu oglasa

Kontaktni podatki

MATEJA MAJDIČ | T: 03 6205665 | T: 040 799 513 | E: mateja.majdic@tki.si | Naslov: Za Savo 6, 1430 Hrastnik