TKI

POLNILEC KEMIKALIJ – M/Ž

Prosto delovno mesto

Datum objave: 05. 04. 2024 | Prijave zbiramo do: 20. 04. 2024

POLNILEC KEMIKALIJ –  (m/ž)

Opis del in nalog:

Polnjenje in prečrpavanje izdelkov/kemikalij ter nakladanje z dizel viličarjem na odpremna vozila. Pregled embalaže pred polnjenjem, kontrola vseh naprav za polnjenje, evidentiranje polnjenja, kontrola opreme vozil za prevoz, prevzem surovin in vzorčevanje le-teh, prevzem embalaže, vodenje raznih evidenc, opravljanje manjših vzdrževalnih del, ostala dela po nalogu predpostavljenega. Upoštevanje varnostnih in okoljskih pravil in dobrih praks ter skrb za urejeno delovno okolje. Izobraževanje za potrebe delovnega mesta. Delo poteka dopoldne in popoldne, vikendi so prosti.

Izobrazba:

120 osnovnošolska

Alternativna izobrazba:

Delovne izkušnje:

Niso zahtevane

Vozniško dovoljenje:

B

Drugi pogoji:

Sposobnost timskega in samostojnega dela, iznajdljivost, sposobnost predvidevanja in preprečevanja napak, pozitiven odnos do dela. Nudimo delo v stabilnem in uspešnem podjetju, uvajanje v delo, stimulativno plačilo, ugodnosti v okviru zdravega življenjskega sloga (brezplačna rekreacija – bazen, košarka, tenis). Možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Trajanje zaposlitve:

določen čas 3 meseci

Poskusno delo:

1 mesec

Urnik dela:

dvoizmensko

Način prijave:

Svojo prijavo in življenjepis lahko pošljete ali preko elektronske pošte ali preko navadne pošte. Podatki se nahajajo na dnu oglasa

Kontaktni podatki

MATEJA MAJDIČ | T: 03 6205665 | T: 040 799 513 | E: mateja.majdic@tki.si | Naslov: Za Savo 6, 1430 Hrastnik