ZAPIK ZA KRVAVICE
MEŠANICA DODATKOV IN ZAČIMB ZA IZDELAVO KRVAVIC
Vsebina
260 g, 1,3 kg
Priporočajte prijateljem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Opis izdelka
Navodila za uporabo
Opis izdelka
Mešanica dodatkov in začimb za izdelavo krvavic.
Doziranje: do 1,3 kg na 50 kg mesne mase oziroma do 260 g na 10 kg mase
Skladiščenje: v suhem in hladnem prostoru
Rok uporabe: 18 mesecev v pogojih skladiščenja v originalni embalaži
Navodila za uporabo
Zapik za krvavice se uporablja pri izdelavi krvavic. Zmleti masi (kuhane svinjske glave, drobovina,riž, …) se doda pražena čebula s črevno mastjo, predpisana količina ZAPIK-a ZA KRVAVICE ter hladna kri. Vsebina se dobro premeša, če je masa pregosta, se ji po potrebi doda juha. Masa se lahko nekoliko posoli. Masa se ponovno premeša in polni v čreva.