TKI

PROGRAMSKI VODJA V PRODAJI FOSFATOV – m/ž

Prosto delovno mesto

Datum objave: 17. 11. 2023 | Prijave zbiramo do: 27. 11. 2023

PROGRAMSKI VODJA V PRODAJI FOSFATOV (m/ž)

Opis del in nalog:

Priprava elementov za izdelavo strategije družbe, razvojnih in načrtnih osnov področja, ki ga pokriva. Odgovorna za realizacijo ciljev na svojem področju. Organiziranje dela in usmerjanje proizvodne in razvojne usmeritve področja. Iskanje novih poslovnih partnerjev, spremljanje zakonodaje. Izvajanje internih usposabljanj zaposlenih za HACCP. Sodelovanje z zunanjimi strokovnimi institucijami. Ostala dela po nalogi direktorja področja. Upoštevanje varnostnih in okoljskih pravil in dobrih praks ter skrb za urejeno delovno okolje. Izobraževanje za potrebe delovnega mesta.

Izobrazba:

170 visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., 0721
Živilska tehnologija

Alternativna izobrazba:

170 visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., 0711
Kemijsko inženirstvo in procesi

Delovne izkušnje:

2 leti

Vozniško dovoljenje:

B

Drugi pogoji:

Sposobnost timskega in samostojnega dela, iznajdljivost, komunikativnost, samoinciativnost, sposobnost predvidevanja in preprečevanja napak, pozitiven odnos do dela . Poznavanje HACCP sistema in IFS standardov. Nudimo delo v stabilnem in uspešnem podjetju, uvajanje v delo, stimulativno plačilo, ugodnosti v okviru spodbujanja zdravega življenskega sloga ( brezplačna rekreacija – bazen, košarka, tenis). Ustrezna izobrazba je univ. dipl. inž. kem.tehnologije, živilske tehnologije. Možnost dolgoročnega sodelovanja.

Trajanje zaposlitve:

določen čas 12 mesecev

Poskusno delo:

4 meseci

Urnik dela:

Dopoldan

Način prijave:

Svojo prijavo in življenjepis lahko pošljete ali preko elektronske pošte ali preko navadne pošte. Podatki se nahajajo na dnu oglasa

Kontaktni podatki

MATEJA MAJDIČ | T: 03 6205665 | T: 040 799 513 | E: mateja.majdic@tki.si | Naslov: Za Savo 6, 1430 Hrastnik