TKI

AGRONOM – PRODAJNI INŽENIR V FOSFATIH – m/ž

Prosto delovno mesto

Datum objave: 14. 06. 2024 | Prijave zbiramo do: 29. 06. 2024

AGRONOM – PRODAJNI INŽENIR V FOSFATIH (m/ž)

Opis del in nalog:

 

Predstavljanje in prodaja izdelkov določenega programa s tehnično-tehnološkega vidika. Razvoj obstoječih in novih izdelkov ter sodelovanje pri poskusnih proizvodnjah. Spremljanje tržne sprejemljivosti izdelkov, pridobivanje naročil, uvajanje izdelkov na trg, spremljanje konkurence, oblikovanje prodajnih cen, po potrebi organiziranje odpreme, zagotavljanje plačila kupcev ter analiza trga. Izdelovanje dokumentacije za nove izdelke, delo na terenu in svetovanje kupcem. Ostala dela po nalogu nadrejenega, upoštevanje varnostnih in okoljskih pravil ter dobrih praks, skrb za urejeno delovno okolje, izobraževanje za potrebe delovnega mesta.

Izobrazba:

161 višješolska (prejšnja), višja strokovna, 0819 Kmetijstvo, drugo

Alternativna izobrazba:

 /

Delovne izkušnje:

2 leti

Vozniško dovoljenje:

B

Drugi pogoji:

Sposobnost timskega in samostojnega dela, iznajdljivost, komunikativnost, kreativnost, pogajalska znanja, pozitiven odnos do dela. Nudimo delo v podjetju, ki se nenehno razvija, uvajanje v delo, stimulativno plačilo, ugodnosti v okviru spodbujanja zdravega življenjskega sloga (brezplačna rekreacija – bazen, tenis, košarka). Ustrezna izobrazba je inž. agronomije. Možnost dolgoročnega sodelovanja ter dodelitve službenega stanovanja v najem.

Trajanje zaposlitve:

določen čas 12 mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas

Poskusno delo:

4 meseci

Urnik dela:

Dopoldan

Način prijave:

Svojo prijavo in življenjepis lahko pošljete ali preko elektronske pošte ali preko navadne pošte. Podatki se nahajajo na dnu oglasa

Kontaktni podatki

MATEJA MAJDIČ | T: 03 6205665 | T: 040 799 513 | E: mateja.majdic@tki.si | Naslov: Za Savo 6, 1430 Hrastnik