TKI

Prehrambeni dodatki

Prehrambeni dodatki

V TKI Hrastnik, d.d. se ukvarjamo z razvojem in izdelavo prehrambenih dodatkov že od leta 1964. Ponudimo lahko dodatke za mesno industrijo, mlekarsko industrijo, industrijo morske hrane  ter dodatke za pripravo domačih mesnih izdelkov.

  • Fosfatne mešanice – za kuter in vlažno salamurjenje
  • Mešanice aditivov za izdelavo barjenih in poltrajnih klobas
  • Mešanice aditivov za izdelavo sušenih klobas
  • Mešanice aditivov za sekljance (čevapčiče, pleskavice) in presne klobase
  • Mešanice aditivov za stabilizacijo barve mesnih izdelkov
  • Kompletne mešanice dodatkov in začimb za izdelavo različnih mesnih izdelkov
  • Nitritna sol za razsol
  • Začimbe
  • Topilne soli za topljene sire
  • Dodatki za sirarstvo
  • Salamurin
  • Zapik za domače salame
  • Zapik za klobase
  • Zapik za krvavice
  • Zapik za pečenice
  • Zapik za hrenovke
  • Zapik za pleskavice