ZAPOSLITEV

Zavedamo se, da so naši zaposleni ključ do uspeha podjetja, zato se trudimo ustvariti spodbudno delovno okolje, ki omogoča zaposlenim osebno in strokovno rast. V našo družbo vabimo sodelavce, ki so iznajdljivi, energični in ambiciozni, se veselijo izzivov in novih priložnosti.


Prosta delovna mesta v družbi TKI Hrastnik, d.d.:

TEHNIK ZA MERITVE IN REGULACIJO - M/Ž

Opis dela in nalog: Ugotavlja in odpravlja napake na vseh vrstah merilno - regulacijske tehnike, vključno s pnevmatično in hidravlično regulacijo, vzdržuje telefonsko omrežje. Enoizmensko delo, občasno dežurstvo. Ostala dela po nalogu predpostavljenega. Upoštevanje varnostnih in okoljskih pravil in dobrih praks ter skrb za urejeno delovno okolje. Izobraževanje za potrebe delovnega mesta.

STROJEVODJA - M/Ž

Opis dela in nalog: Upravljanje z lokomotivo na industrijskem tiru, skrb za njeno nemoteno delovanje, opravljanje manjših popravil. Upoštevanje delovnih navodil za upravljanje z lokomotivo/ predpisi/. Upoštevanje varnostnih in okoljskih pravil in dobrih praks ter skrb za urejeno delovno okolje. Izobraževanje za potrebe delovnega mesta.